Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kanelbågar

Kanelbågar

4 ½ dl vetemjöl
1 dl socker
200 gr margarin
1 tsk kanel

Garnering:
2 tsk kanel
2 tsk socker

Blanda alla ingredienser till en deg. Rulla degen till finger tjocka längder
och skär dem i ca 5 cm långa bitar, skär 3 snitt i ena långsidan på varje bit, doppa i kanel/socker blandningen och lägg dem lätt böjda på plåten. Grädda i 175°.

Receptet är från http://hem.passagen.se/inga/kaka.htm



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kanelbågar | Recept | Bröd & Bakverk | Kakor & Småkakor

Re: Kanelbågar

="lovisa"
Kanelbågar



4 ½ dl vetemjöl

1 dl socker

200 gr margarin

1 tsk kanel



Garnering:

2 tsk kanel

2 tsk socker



Blanda alla ingredienser till en deg. Rulla degen till finger tjocka längder

och skär dem i ca 5 cm långa bitar, skär 3 snitt i ena långsidan på varje bit, doppa i kanel/socker blandningen och lägg dem lätt böjda på plåten. Grädda i 175°.



Receptet är från http://hem.passagen.se/inga/kaka.htm




Super goda!! Dom blev upp ätna direkt på min sons kalas!!!! Tack för receptet!!!!


Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N