Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

sockerfri schwartzwaldbakelse

2 dl.hasselnötter,2msk potatismjöl,2msk strösuketter c,4 äggvitor.Mal nötterna och blanda dem med mjölet och sötningsmedlet.Vispa vitorna till hårt skum och blanda dom med hasselblandningen.Smörj en plattlagg och sikta vetemjöl över.Fördela och bred ur hälften av smeten i rundlarna.Grädda i 200 grader i 10 minuter.Lossa kakorna och låt dom svalna på galler.Grädda nästa lagg.Lägg samman kakorna två &två med grädde emellan och spritsa gärna grädden -det ser trevligt ut. sikta kakao över bakelserna.Om det blir kakor över går dom bra att frysa.Tips lägg lite mandariner emellan.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N