Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

petits choux-krans

3 dl. vatten,75 gr.smör,3 dl.vetemjöl,4 ägg.Koka upp vatten &smör,tillsätt allt mjölet och vispa tills allt sitter son en klump på vispen.Ta bort kastrullenfrån värmen.Rör tills smeten svalnatoch tillsätt sedan äggen ett i taget,rör kraftigt mellan äggen.Lägg eller spritsa ut smeten i en ring på en smord klädd plåt.Grädda i 175 grader i mitten i ugnen i ca 30-40 minuter,de sista 10 min.med ugnsluckan på glänt.Låt kransen kallna på galler.Fyll kransen med vispad grädde och färska bär eller vars önskas.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N