Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Silviakaka

Silviakaka

2 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 dl vatten

Vispa ägg och socker. Blanda mjöl och bakpulver. Blanda allt och tillsätt vatten. Häll smeten i en smord och bröad form. Grädda i 175 grader i 45 minuter på nedersta falsen.

Kräm:
100 g smör
1 dl socker
1 st äggula
2 tsk vanilinsocker
½ dl kokos

Blanda alla ingredienserna i en kastrull och koka upp. Häll krämen över den varma kakan och låt sedan svalna.

Tips! Gör dubbel sats och grädda i långpanna!



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N