Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pepparmyntslikör

Fyll en burk med blad och grenar av pepparmynta och häll 40% sprit över så att det täckser bladmassan. Låt stå mörkt i 3-4 veckor och skaka dagligen. Står burken ljust blir det en väldigt mörk likör.
Sila av och fyll plaskor till 2/3, smaka av med vit sirap till lagom sötma.
Förändras inte så mycket av lagring.

Serveras välkyld. Blir en god sommardrink tillsammans med Seven Up eller liknande. Testa också att göra Irich Coffee men byt ut whiskeyn mot pepparmyntslikör.



Husmor
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N