Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Smultronpunsch

Fyll en burk med väl mogna smultron och täck med punsch (köpt eller sådan man gör på essens) och låt stå i minst två månader svalt och mörkt.
Sila och tappa upp på flaskor. Låt lagra i två-tre månader innan användning.

Ljuvligt god!



Husmor
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N