Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

ÄDEL KYCKLINGFILÉ

ÄDEL KYCKLINGFILÉ

4 styck(en) kycklingfiléer
100 gram ädelost
1 kryddmått salt
1 kryddmått vitpeppar
4 skiva/or skinka; rökt

Rätten går bra att förbereda, vilket också gör den till en utmärkt
bjudrätt.

Gör så här:

1. Skär ett snitt längs filéernas långsida.
2. Dela osten i 4-6 bitar. Fyll "fickan" i filén med osten. Salta och
peppra.
3. Linda in filéerna i skinka. Lägg "paketen" på ett smort ugnssäkert fat.
Pensla med lite smält fett. Stek ca 30 minuter i mitten av ugnen.
4. Servera kycklingen med klyftpotatis, sallad eller någon grönsak, t ex
urholkade tomater fyllda med ärter. Garnera med en grön kvist. Tips!Du kan också använda urbenat kycklingbröst eller lår till ädel kycklingfilé. Du
kan även fylla kycklingen med vanlig ost, färskost med vitlökssmak,
kesoröra med senap
4 port



Husse
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N