Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ölandskaka i långpanna

Ölandskaka i långpanna

4½ dl socker
7½ dl vetemjöl
250g smör eller maragrin
5 tsk bakpulver
3 ägg
3 dl filmjölk
1 msk vaniljsocker
1 msk florsocker

Hacka ihop socker, mjöl, smör och bakpulver till en grynig massa. ( går bra att använda matberedare. ) Spara 3-4 dl av hacket. Blanda i 3 ägg och 3 dl filmjölk. Häll smeten i en smord och mjölad långpanna och strö över hacket som sparades. Grädda i 200° ca 15-20 min. När kakan svalnat strö över flor och vaniljsocker.

Fick detta receptet via mail av en kompis och tänkte dela med mig av det. verkar enkelt och gott Very Happy



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N