Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Mjölk-& äggfri tårtbotten och mockarutor

3 dl vetemjöl
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
2 dl vatten
1/2 dl rypsolja
2 msk citronsaft
+ 1 msk kakao och 2 msk oboy till mockarutorna

Blanda alla torra ingredienser i en bunke,
blanda de andra ingredienserna i en annan.
Vispa ihop alla ingredienser.
175 grader
(använd en lite mindre plåt till mockarutorna.)

glasyr till mockarutor

6 msk laktosfri margarin
1 msk kakao
2 msk oboy
4-5 msk kallt kaffe
1 paket florsocker
kokos

glasyren till mockarutorna, blanda samman alla ingredienser förutom kaffet.
tillsätt lite kaffe i taget tills ni får en passlig konsistens, bred ut på den avsvalnade kakan, strö över kokosflingor. Very Happy Very Happy Very Happy



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N