Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Paj med salami och mozzarella

4-5 port

Pajdeg:
100 g smör
3 dl mjöl
1/2 dl kesella

Fyllning:
dippmix (tex tortilla el nån annan)
3 dl gräddfil
2 mozzarellaostar á 125 g
ca 1 hg skivad salami
ca 4 skivor rökt skinka
ca 5 mindre tomater
sallad

Arbeta ihop degen och låt den vila inlindad svalt ca 30 min.
Kavla/platta ut i en form, ev med löstagbar botten (ca 24 cm diam)
Nagga
Grädda i 200-225 grader ca 15 min till guldbrun färg. Låt svalna!
Blanda dippmix och gräddfil enligt förpackningen.

Vid servering, bred ut dippen i pajskalet och garnera med mozzarella, salami, skinka, tomater och sallad efter egen fantasi.

Har inte provat men ska göra det nu ihelgen eller nästa.
Tänker nog byta ut skinkan mot lite extra salami.

:paj:



elleave
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N