Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Varning pröva inte denna kombination

kikärtor, gul lök, vitlök, basilika, salt pressad citron och....
kokt pasta.

Smakade uäck.



daniella
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Rödvinsstuvad sparris

var också något som var en katastrof.

Jag får väl ursäkta mig med att det är 25 år sedan jag gjorde detta misstag.

Skulle göra en sparrisomelett och hade inget vitt vin hemma för att smaksätta stuvningen så jag tog rött (i och för sig ett riktigt gott vin) men det var bara att kasta alltihop.



Skratta gärna, det gör jag.

Bengt Malmgren Malmgren



Jag lovar, ja ska låta bli *skratt*

Webmaster Jim Admin





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N