Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Hemgjord Salsa till Tex Mex

En burk krossade tomater
En gul lök
en klyfta vitlök
en tsk oregano
en tsk basilika
en nypa socker
två tsk ketchup

Hacka löken i grova bitar, pressa vitlöken, blanda lök, vitlök, krossade tomater, oregano, basilika, socket och ketchup i en kastrlull och ställ på spisen att puttra på låg värme till du får rätta konsistensen (den där lite halvfasta :-) Fyll åp med vilka tex mex kryddor du själv uppskattar och smaka smaka smaka :-) (tabasko ger hetta, paprika och chili pulver också, tänk bara p´å att vissa kryddor mognar i vårme och att smaker koncentreras iom att tomatkrosset reducerar)

Häll upp i glasburkar och ge bort i present när du går bort...eller gör som Jen; smeta på en vete-tortillas, täck med ost och ytterligaer en vete tortilla och värm i stekpannan...slurp!!!



daniella
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N