Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Året-runt-gryta

En lätt och omtyckt gryta, tex. för en matsedel

4 port

Ca 500-600g högrev/alt. älg
2 dl vatten
1 buljongtärning
1/2 purjolök
3 msk tomatpure
3 tsk curry
2 krm kardemumma
1 msk mjöl
1 paprika röd
2 dl creme fraiche
1 msk matfett

Gör så här:

Strimla köttet och bryn det i margarin. Koka kött, vatten och buljongtärning ca 1 tim det skall vara mört.
Tillsätt strimlade purjon, tomatpuren, och kryddor. koka i 30 min.
Blanda sist i den strimlade paprikan och red av grytan med mjölet.
Tillsätt creme fraichen o låt sjuda i ca 5 min
Servera fullkornsris och en god sallad till



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N