Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Vegan sill

Skala o strimla en aubergine i "sillbitar" Koka kraftigt i saltat vatten tills de blir mjuka och lite sladdriga. Inte för sladdriga då blir det inte bra. (vet ej hur länge ännu :oops: ) Låt rinna av.

Chilisill:
1 klyfta vitlök
2 dl sojagrädde (jag tar vanlig grädde då de inte är veganer)
1 tsk sambal oelek
3 msk chilisås

Blanda ihop detta och tillsätt sen 1 aubergine i strimlor enl. ovan.
Låt stå minst 12 timmar i kylen.


Currysill:
2 dl sojagrädde
1 dl äggfri majonnäs
0,5 msk curry
0,5 msk gurkmeja

Blanda ihop detta och tillsätt sen 1 aubergine i strimlor enl. ovan.
Låt stå minst 12 timmar i kylen.


Senapssill:
1 msk senap
2 tsk socker
0,5 msk vinäger

Blanda ihop senap, socker o vinäger.
Häll under omrörning i 3 msk olja.
Rör sen i 1 dl sojagrädde.
Tillsätt sen 1 aubergine i strimlor enl. ovan.
Låt stå minst 12 timmar i kylen.
Dekorera med lite rödlök o hackad saltgurka om du vill.

Lycka till!! :P



Mia Ros
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N