Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Nougatkakor

125 g rumsvarmt smör
1 dl farinsocker
2½ dl vetemjöl
70 g nougat (typ guldnougat)

Dekor:
25 g mörk choklad

Ugn: 200 Tid: ca 12-13 min

Kör smör och farinsocker poröst i matberedare. Tillsätt mjölet och kör till det blir en "klump". Rulla ut degen till längder. Ställ kallt i kylen i minst 1 timme. Skär degen i ca 30 bitar och nougaten i lika många små fyrkantiga bitar. Lägg på en bit nougat, nyp ihop och forma kakan lite ovalt. Grädda på bakplåtspapper och låt dem svalna på plåten. Dekora genom att ringla över lite smält choklad.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N