Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Frukostbröd (1 st)

Frukostbröd (1 st)

6 dl rågsikt
1 msk bakpulver
1 tsk salt
1 dl russin
1 tsk kummin
50 g smör
3 dl gräddfil

Sätt ugnen på 175°. Blanda mjöl, bakpulver, salt, russin och kummin i en bunke. Finfördela smöret i blandningen. Rör i gräddfilen och blanda till en lös deg. Lägg degen i en smord avlång bakform (ca 1 1/2 liter). Platta till ytan med mjölad hand. Grädda i nedre delen av ugnen ca 40 min. Stjälp upp brödet och låt det kallna under bakduk.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N