Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Glöggrecept

Här kommer ett recept på Glögg lite fel tid kan tyckas men eftersom det blir mycket godare om det får stå ett antal månader så ligger det ganska rätt i tiden för nästa jul.



GLÖGG

5 l Svagdricka
2,5 kg Socker
5 Skalade skivade potatisar
2 pkt Russin
1 pkt Jäst
3 påsar Nejlikor
2 påsar Kumminkärnor
1 påse Ingefära
ev. Pommerans

Låt jäsa i 3-4 veckor. Lock, ej helt tättslutande. Låt stå i rumstemperatur.
Sila genom saftfilter. Buteljera. Låt stå och mogna 8-10 mån för bästa resultat.



Eva St
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N