Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Rotmos (4 port)

Rotmos (4 port)

1 kg kålrötter
2 morötter
5 dl vatten
1 köttbuljongtärning
5-6 potatisar
1 msk margarin
salt

Skala kålrötterna och morötterna och skär i grova bitar. Koka upp vatten och buljongtärning (eller använd spad som blev över när man kokar kött) och koka rötterna i 30 min. Skala potatisen och skär i tärningar och häll ner i grytan. Koka ytterligare 15 min. Häll av spadet, men spara det.
Mosa rotfrukterna med hjälp av en elvisp eller potatisstöt. Lägg i margarin och späd med spadet tills moset fått lagom konsistens. Krydda med salt.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N