Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Mousse a’la Japp

Mousse a’la Japp

175 gr blockchoklad
2 Japp (a’ 55gr)
4 äggulor
3 msk socker
1 krm salt
4 dl vispgrädde

Grovhacka blockchoklad och Japp, smält detta I en kastrull över vattenbad. Vispa äggulorna, sockret och saltet fluffigt. Blanda med chokladsmeten och låt svalna något. Vispa grädden hårt, rör ner 1 dl av det i chokladsmeten och vänd ner resten. Häll upp i skålar eller små formar och ställ in i kylen. Garnera med hackad choklad eller mandel

Smaskens!!!

Receptet hittades på http://www.matkojan.com



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N