Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Juliga köttbullar

500 g blandfärs
2 potatisar, kokta kalla
1 gul lök
1 tsk salt
1 ägg
2 krm malenkryddpeppar
1krm malen svartpeppar
1,5 dl matfett till stekning

Gör så här:
Riv potatisen fint. Skala och hacka löken fint och fräs den i lite matfett. Blanda färsen först med
salt sedan med potatis lök, ägg, peppar . Forma bullar med vattensköljda händer. Lägg bullarna på en skärbräde som är lite vatten på. Bryn köttbullarna i en långpanna med fett. Lägg i så många köttbullar som får plats. Skaka på långpannan så köttbullarna blir brynta runt om.

För att få saftiga bullar så har jag en gryta med köttbuljon och soya som bullarna sedan de varit i ugnen får sjuda i.



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N