Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Nettans krusbärskaka

Nettans krusbärskaka

krusbär
2 ägg
1,5 dl socker
1,5 dl mjöl
flytande margarin eller 50 g hyvlat smör
1 dl pärlsocker

Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i mjölet. Häll i smord och bröad form. Tryck ned krusbären. Ringla över flytande margarin eller hyvla över kallt smör. Strö på pärlsocker. Grädda i 175 grader 35-40 min nederst i ugnen.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N