Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

GI - Ugnsbakade päron (2 port)

Ugnsbakade päron (2 port)

2 fasta päron
2 kanelstänger
125 g lättkesella
2 msk lättyoghurt
1 msk honung
1 tsk vaniljsocker

Kärna ur päronen. Sätt en kanelstång i det urkärnade hålet. Grädda päronen i cirka 20 min i 175°. Blanda kesella, yoghurt, honung och vaniljsocker till en jämn smet och ställ i kylen. Servera päronen ljumma med vaniljblandningen.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N