Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Kiwimarinerad fläskfilépanna (2 port)

Kiwimarinerad fläskfilépanna (2 port)

200 g fläskfilé
½ burk krossade tomater (sila och använd spadet till marinaden)
1 kiwi
salt, citronpeppar, paprikapulver

Marinad
1 liten gul lök
1 kiwi
2 tsk soya
2 tsk vinäger
1 msk olja
1 dl tomatspad
cayennepeppar

Börja med marinaden. Riv löken och skala och mosa kiwin. Blanda övriga ingredienser. Lägg skivat kött och marinad i en burk med lock och marinera minst ett par timmar. Tag upp köttet ur marinaden och låt rinna av lite. Fräs köttet, häll på tomatkross, krydda och häll på ytterligare med marinaden. Låt sjuda 10 min. Skala kiwifrukten och skär i bitar. Dekorera. Servera med kokt ris.

Receptet är från Lenas Mathörna (http://hem.passagen.se/lenjoh/)



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N