Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Snabbaste festdesserten (4 port)

Snabbaste festdesserten (4 port)

1 burk päronhalvor i lag
8 bitar After Eights
1 dl vispgrädde
2 äggulor

Smörj en ugnsäkert fat med lite margarin. Lägg över avrunna päronhalvor med kupiga sidan uppåt. Blanda grädde, äggulor och någon matsked av päronlagen. Häll runt päronen. Lägg en mintplatta ovanpå varje päronhalva. Sätt in i ugnen ca 10 min i 225°. Servera med glass eller lättvispad grädde.

Enkelt och gott!



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N