Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

tjockholmspizzasallad

Pizzasallad

4 port

1 vitkålshuvud, strimlat
1 gul lök eller silverlök strimlad
1 morot, grovt riven
½ msk persilja, finhackad

oljevinägrett:
½ dl rapsolja
½ dl vinäger
½ tsk dijon senap
½ tsk salt
½ tsk grovmalen svartpeppar

Koka upp ingredienserna i en kastrull, låt sjuda i 1 min. Kyl ner dressingen.
Häll den över salladen och låt den stå och dra, helst ett par timmar i kylen.

Tips! Denna sallad är utmärkt att ha som en bas i kylskåpet, du kan variera den med strimlad paprika, purjolök ja helt enkelt det du tycker om.



oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N