Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fläskfilé i chutneysås (4 port)

Fläskfilé i chutneysås (4 port)

500g fläskfilé
1 purjolök
smör att steka i
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
½ dl mango chutney (medelstark)
2 ½ dl mellangrädde
1 köttbuljongtärning
1 dl vatten
1 msk soya
1 tsk vitvinsvinäger
½ tsk ingefära

Skär köttet i skivor. Skölj och skär purjolöken i skivor. Hetta upp en stekpanna och stek köttet och purjolöken i smör, salta och peppra. Lägg över på ett fat. Blanda mango chutney, grädde, buljongtärning, vatten, soya, vinäger och ingefära i stekpannan och låt koka upp. Lägg i köttet och purjolöken i såsen och låt puttra tillsammans i ca 5 min. Servera med ugnstekt potatis eller kokt ris.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N