Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

MAT/Tinas Banankaka (4 port)

MAT/Tinas Banankaka (4 port)

2,5 dl mjöl
2,5 dl socker
1 tsk bakpulver
1 st ägg
1 st citron, rivet skal och saft
4 st mogna bananer
1 st äpple, rivet
1 dl mandelspån
50 g smör, smält (kan uteslutas)
gräddfil

Sätt ugnen på 175°. Blanda ihop mjölet, sockret, bakpulvret, ägget, skalet och saften från 1 citron till en smet. Skala och skiva bananerna och lägg dem i en smörad form. Fördela det rivna äpplet ovanpå bananerna och strö över mandeln. Bred ut smeten överst och baka i ugnen i ca 40 min. Ta ut kakan och ringla över det smälta smöret om så önskas. Servera med gräddfil.

Receptet är från MAT/Tina



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N