Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Thai file

4 port

500g fläskfilé
2 purjolökar
2-3 vitlöksklyftor
1 tsk sambal oleke eller "hottare"
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk färsk ingefära eller 1 tsk malen
1 köttbuljongtärning
2 dl kokosmjölk
2 dl matlagningsgrädde

Gör så här:

Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Skölj och skär purjolöken. Skala och skiva vitlöken. Stek köttet i smör ca 3 minuter per sida, salta o peppra. Fräs grönsakerna i smör i en panna några minuter. Smaksätt med riven ingefära och smula i buljongtärningen. Häll i kokosmjölk och matlagningsyoghurt. Lägg i köttet och låt grytan koka upp.

servera jasminris till



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N