Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Rödbetsmarmelad UTAN rödlök

Såg att en gäst efterlyste rödbetsmarmelad UTAN rödlök. Här kommer ett sådant recept.
Rödbetsmarmelad 1 sats
Härligt god till rostat bröd och skorpor och till kött- och grönsaksrätter.
500 g rödbetor
1 msk vatten
rivet skal och saft av 1 citron
5 dl socker
1/3 flaska Certo fruktpektin
Skala rödbetorna och riv dem grovt. Blanda det rivna i en gryta med vatten, citronskal och -saft och koka upp. Sjud cirka 10 minuter. Tillsätt sockret och sjud ytterligare några minuter. Rör i pektinet, stormkoka 1 minut. Häll upp i rena varma burkar och sätt på lock.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N