Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Radiokaka

Radiokaka 20 bitar
1 kaka mörk blockchoklad, 220 gram
200 gram kokosfett
2 ägg
3 dl florsocker
20-24 runda Mariekex
Bryt chokladen i mindre bitar och smält den tillsammans med kokosfettet i en kastrull på svag värme. Ställ den åt sidan att svalna lite. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner den ljumma chokladblandningen lite i taget. Klä en avlång form, helst 24 cm lång och 10 cm bred, med plastfolie. Bred ut ett lager chokladsmet i botten. Lägg ett lager kex på och därefter smet. Halvera några av de runda kexen så att du får en jämn fördelning av dem. Fortsätt att varva kex och smet. Det ska vara smet allra överst. Låt formen stå i kylskåp. Gärna över natten. Skär kakan med vass kniv i centimetertjocka skivor.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N