Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pasta med skinksås (2 port)

Pasta med skinksås (2 port)

2 portioner pasta
2 ½ msk vetemjöl
ca 4 dl mjölk
1-3 msk grädde eller margarin
1 tsk salt
½ krm malen vitpeppar
2 ca 1 cm skivor kassler

Koka pastan. Skär kassler i tärningar. Vispa ut vetemjölet med lite av mjölken och vispa i resten av mjölken. Tillsätt grädde eller margarin. Sätt på plattan och koka upp under omrörning. Låt koka ett par min. Tillsätt kasslertärningarna och låt koka ytterligare ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. Lägg pastan på tallrikar och häll skinksåsen över. Servera med t.ex. kokt broccoli eller en sallad



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N