Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fläskfile med svampsås

Fläskfile med svampsås

1 fläskfile
1 liten burk krossad ananas
1 burk champinjoner eller färsk svamp
2 dl grädde

Putsa filen och skär i bitar och stek i stekpanna tills de är färdiga.Salta och peppra köttet. Lägg den krossade ananasen i en eldfast form och lägg de stekta fileerna ovanpå. Gör en redning med grädde , smör och mjöl och blanda i svampen som skivats i små bitar, lägg den på fläskfilen i formen och gratinera i ugnen 200° i ca 15 min. Servera med kokt potatis och grönsaker.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N