Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

nubbesallad

Servera nubbesalladen som förrätt eller på buffé. Ingredienser:
Till 4 personer behöver du:

150 g matjessill

3 kokta kalla potatisar

1 hårdkokt ägg

3 msk finhackad purjolök av det gröna

1 dl gräddfil

malen vitpeppar

Till servering:

1 skiva fullkornsbröd

4 rädisor

några strån gräslök


Så här gör du:
1.

Tärna sillen och potatisen smått. Skala och hacka ägget. Ansa och hacka purjolöken fint. Blanda samman hacket och vänd ner gräddfilen. Krydda med vitpeppar. Ställ salladen svalt till servering.

2.

Rosta brödskivan och skär den i fyra stavar. Lägg upp salladen i nubbeglas, stick i en brödstav i varje och dekorer med rädisor och gräslök.
Värden:
GI värde: Lågt
GB värde: Lågt



oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N