Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Chokladmousse med blockchoklad och grädde (6-8 port)

Chokladmousse med blockchoklad och grädde (6-8 port)

125 g mörk blockchoklad
1½ msk flor- eller strösocker
3 msk starkt bryggt kaffe eller 3 msk vatten + 1½ tsk snabbkaffepulver1 äggula
2 dl vispgrädde

Värm chokladen tills den är mjuk. Blanda sedan socker, kaffe och äggula i den mjuka chokladen. Vispa eller rör kraftigt en stund tills det blir en porös smet. Ta av från värmen och låt krämen svalna. Vispa grädden och blanda med den avsvalnade chokladkrämen. Häll upp i små koppar eller dubbla pappersformer. Ställ kallt ca 1 tim.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N