Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ugnsbakad laxfilé med god kall sås

4 pers.

600 g laxfilé med skinnet
olja
salt, peppar

Sås:
2 hårdkokta ägg, hackade
1/2 rödlök, finhackad
1 avokado i små bitar
1 burk (50 g) regnbågsrom
1 dl majonnäs
salt, peppar


Rör ihop alla ingredienser till röran i en skål och ställ den kallt. Lägg fisken
ev. delat i portionsbitar med, med skinnsidan ner i en oljad ugnsform. Salta och peppra.
Stek i mitten av ugnen cirka 10 minuter i 225 grader. Servera laxen med kokt potatis
och den kalla röran, citronklyftor och dill. Extra festligt blir det om du toppar fisken med
några räkor och en sked rom innan den skall serveras. // Tinaz



Tinaz
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N