Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Kantarellsås (4 port)

Kantarellsås (4 port)

1 l trattkantareller
0,5 l gula kantareller
1 msk smör
1 finhackad schalottenlök
4 dl matlagningsgrädde
1 dl vispgrädde
salt och peppar

Rensa svampen och skär stora exemplar i mindre bitar, men försök att behålla så många som möjligt hela. Det ser gott ut. Börja med att fräsa svampen i smöret tills den fuktighet svampen avger kokat in. Salta när det är som blötast så dunstar också sältan in. Tillsätt den finhackade löken och stek i ytterligare 5 minuter. Häll sedan över matlagningsgrädden och låt småkoka i 15 minuter. Avsluta med vispgrädden. Sjud några minuter, smaka av och servera.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N