Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kanelkakor från Bergsjö

Kanelkakor från Bergsjö

2 hk margarin
2 hk strösocker
2 tsk kanel
2 tsk sirap
1 ägg (helst bara gulan)
1 struken tsk bikarbonat
350 gr vetemjöl

Smör och socker röres. Sirap, kanel och äggulan tillsättes, jämte vetemjölet blandat med bikarbonat (OBS kan vara giftigt). Knåda till 2 rullar med diameter ca ½ cm Lägg i kylen - degen ska vara kall och hård. Skär i skivor och grädda dryga 10 min i 175 grader.

Receptet är från http://www.bergsjo.nu/recept.htm



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N