Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Klassisk hovmästarsås

Egentligen lätt att göra - ändå blir det sällan av... Servera på rostat bröd med en skiva lax till - hur gott som helst! Very Happy

1 msk socker
1 msk slotts senap
1 tsk västervik start senap
1 dl olja (nån neutral)
1 msk vinäger
salt o peppar
1 msk dill
1 äggula

Blanda de båda senapssorterna med sockret. Låt oljan droppa i senapen sakta under omrörning. Blanda i vinäger kryddor och hackad dill. Vispa äggulan. Häll oljeblandningen i äggulan (inte tvärt om) sakta och vispa hårt.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N