Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Älgskavstoast

God matig norrländsk specialite.

4 port

älgskav
4 skivor vitt bröd
4 ägg
4 msk mjölk
1 msk persilja
Lite salt o peppar

Rosta brödet i stekpannan med lite smör. Vispa samman ägg, mjölk, persiljan och salt.
Lägg lite smör i stekpanna, häll i blandningen, rör om med en gaffel tills
äggröran är lagom fast. Bryn skaven, salta och peppra. Lägg äggröran och skav på brödet. Servera med krispig sallad till.



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N