Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Viltgryta på kyckling

Den mycket kräsna 11-åriga sonens favvorätt.
Jag brukar tillsätta div. grönsaker i grytan som inte står i receptet, bla svamp, morötter m.m (jag ökar dessutom mängden sås till det dubbla) mums!

Viltgryta på kyckling

kycklingdelar
Smör
1/2 dl konc svartvinbärssaft
1 dl vatten
2 dl Cr Fraiche
1 hönsbuljongtärning
5 krossade enbär
1 tsk timjan (fast jag brukar ta vår favorit Franska örter istället)
1 msk kinasoya

1. Bryn kycklingdelarna
2. Blanda saft, vatten, Cr Fraiche, Buljongtärning, Enbär, Timjan och
Soya och häll över i en gryta
3. "koka" upp
4. Lägg i kycklingdelarna och låt puttra under lock. Ev. längre om du har
med kycklinglår.

Servera med kokt potatis, smörfräst svamp med purjolök, vinbärsgelé

Smaklig spis
Gunilla



Krukan
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N