Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Viltgryta på kyckling

Den mycket kräsna 11-åriga sonens favvorätt.
Jag brukar tillsätta div. grönsaker i grytan som inte står i receptet, bla svamp, morötter m.m (jag ökar dessutom mängden sås till det dubbla) mums!

Viltgryta på kyckling

kycklingdelar
Smör
1/2 dl konc svartvinbärssaft
1 dl vatten
2 dl Cr Fraiche
1 hönsbuljongtärning
5 krossade enbär
1 tsk timjan (fast jag brukar ta vår favorit Franska örter istället)
1 msk kinasoya

1. Bryn kycklingdelarna
2. Blanda saft, vatten, Cr Fraiche, Buljongtärning, Enbär, Timjan och
Soya och häll över i en gryta
3. "koka" upp
4. Lägg i kycklingdelarna och låt puttra under lock. Ev. längre om du har
med kycklinglår.

Servera med kokt potatis, smörfräst svamp med purjolök, vinbärsgelé

Smaklig spis
Gunilla



Krukan
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N