Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Busenkel citron- och Honungskyckling

Busenkel citron- och Honungskyckling 4 port

4 kycklingfiléer
1 citron
1/2 tsk salt
nymalen svartpeppar
2 msk flytande honung
1 msk olivolja

1. Sätt ugnen på 200 gr
2. Tvätta citronen noggrant, riv skalet och pressa ur saften
3. Blanda detta med salt, peppar, honung och olivoljan och häll det i en
ugnsäker form.

4. Vänd runt filéerna i blandningen (låt gärna stå och marineras en stund)
5. Sätt in formen i mitten av ugnen och tillaga ca 30-35 minuter. Skär i en
av filéerna och kontrollera att köttet är utan rosa inslag.

Rör ev. ut skyn med ett par skedar yoghurt eller Crème Fraiche (vilket jag inte tycker behövs.)

Smaklig spis
Gunilla



Krukan
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N