Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Päron i konjakssmör med glass

PÄRON I KONJAKSSMÖR


4 port.

4 st Mogna päron
1 dl Florsocker
3 msk Konjak ( gärna päronkonjak)
50 gr Smör iskallt

Skala kärna ur och skiva päronen. Lägg dem i smord ugnssäker form med diametern ca 20 cm. Strö över florsockret. Stänk över konjaken. Hyvla smöret med osthyvel över päronen.

Gratinera i 225 grader ca 15 min.

Servera antingen med vispad grädde eller vaniljglass.

Päronen kan bytas ut mot äpplen ifall man vill variera desserten.



Eva St
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N