Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Bellinidessert

BELLINIDESSERT

4 pers.

1 st Burk konserverade persikor 400 gr
1 dl Billigt bubbel eller cider (ju mindre söt desto bättre) Flädercider ok.
1 msk Pressad citron
Vaniljglass
Rån
Hasselnötter eller flagad mandel rostad 50 gr


Om du använder hasselnötter hacka dem grovt. Rosta dem eller mandelflarnen i ugnen några min.
Häll bort spadet och kör persikorna i mixer till en slät pure´. Smaka av med lite pressad citron. Häll en skvätt bubbel/cider i en djup tallrik eller ett snyggt glas.
Lägg i persikomoset och en kula/portion vaniljglass till var och en. Strö över de hackade nötterna och garnera med rån och ev. lite citronmeliss. SERVERA!!!



Eva St
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N