Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Lättbakad kavring

Lättbakad kavring

14 dl rågsikt
8 dl lättfil
1 dl mörk brödsirap
3 tsk salt
4 tsk bikarbonat
2 msk malda brödkryddor
1 msk smör

Blanda alla ingredienser till en gröt i en skål. Sleva upp i två smorda 1½-liters formar. Sätt in formarna på nedersta falsen i kall ugn. Sätt ugnen på 175°C. Grädda i cirka 1 tim.

Receptet är från Buffé nr 12 1996



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N