Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Karlas fiskgryta

Denna fiskrätt lagar vi lite nu och då, få ingredienser som man oftast har hemma och dessutom smakar det mycket bra.

1 liten purjolök
lite olja el. margarin
1 fiskbuljongtärning
1 burk creme fraiche
400 gr. torsk

Strimla och fräs purjon, rör i crem fraiche och lägg i buljongtärningen.
Lägg i torsken skuren i bitar och koka tills fisken är färdig,
10-15 min. beroende på hur tinad fisken är.

Kokt potatis och grönsaker till.



Karla
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N