Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Fisk som vann delat 1 pris i en Arla tävling

Ett fryst torskfiskblock (eller färsk)
Dela blocket halvtinat i 5 bitar.
Lägg bitarna i en smord ugnsfast form.
Peppra och salta och häll pressad citon över ca. 1/2 dl.
Blanda 2 dl cremefraich med 1tsk av varje: Persilja, gräslök och dill.
Bred denna blandning över fisken. Hyvla eller strimla ost över och ställ i ugn ca. 175 grader ca. 30 min eller tills fisken är klar och osten fått lite färg.
Servera med potatismos och en sallad.
Mumsfilibabba!



Solana
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N