Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ingefärskyckling, 6 port

6 st normalstora kycklingfiléer
2 st gul lök
ca ½ färsk ingefära
3 stora klyftor vitlök
1 dl ingefärsmarmelad
9 dl mellangrädde
4 msk soja
sambal oelek, efter smak
sweet chilisås, efter smak
salt & peppar

Strimla filéerna i mindre bitar. Strimla gul lök och vitlök. Skala och riv ingefära. Fräs detta tillsammans. Tillsätt grädde, ingefärsmarmelad, soja, sambal oelek, chilisås. Låt sjuda tillsammans ungefär 20 - 30 minuter, tillsätt salt och peppar efter smak. Servera med ris och grönsallad.

Smaklig måltid Very Happy



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N