Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Majsplättar lätta o godagoda

Detta recept kan jag garantera är god. :wink:
Och lättlagade
Ca 10 st beroende hur stora du vill ha dom

1 burk majs ca 340 g
2 dl mjölk
½ dl majsenamjöl eller vetemjöl
1 ägg
½ tsk salt
Smör eller olja till stekning

1. Låt majskornen rinna av
2. Blanda alla ingredinerser i en matberedare eller mixer
3. Grädda plättarna i en stekpanna.

Servera sylt eller varför inte senap. Plättarna är ju i sig själva lite söta
och senap blir en bra och god brytning. Pröva.
Annika



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N