Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Bästa receptet på tårtbotten och Snottakaka

Detta kommer från min mor som fått det från sin mor osv...

4 ägg
3 dl socker
6 msk kokande vatten
3 dl mjöl
2 tsk bakpulver

vispa ägg och socker pösigt, tillsätt resten. Häll smeten i bröad form med avtagbara kanter. grädda i 200 g 20 min.
Dela den sedan i två bottnar och gör vad du vill!
För att göra en Norsk Snottakaka :shock:
Blanda marsankräm den man kokar med vispad grädde ca. lika delar bred emellan bottnarna och blanda florsocker med vatten till lagom tjock konsistens och bred på översta bottnen som dekoration.
Mumsfilibabba



Solana
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N