Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Thaisoppa med nudlar och kyckling (2 port)

Thaisoppa med nudlar och kyckling (2 port)

5 dl Kelda thaisoppa
1 dl risnudlar, ca 20 g
1/4 grillad kyckling
1/2 purjolök
några kvistar färsk koriander

Koka upp soppan i en kastrull. Bryt sönder nudlarna och koka dem i soppan 2 – 3 min. Ta bort skinn och ben på kycklingen och skär den i bitar. Strimla purjolöken. Lägg ner det i soppan. Häll upp i skålar och strö över koriander.

Riktig snabbmat från Arlas webb!
Rekommenderas!



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N